pühapäev, 22. mai 2011

Õuna-kanavokk

Vaja läheb:
300-400gr kanafileed
praadimiseks õli
4-5 õuna
2 sibulat
3dl õunamahla
1/2 tl mett
200gr toorjuustu või merevaiku
soola
pipart

Kuumuta vokkpann ja prae peenemaks ribadeks lõigatud kanaliha kergelt läbi. Maitsesta kana soola ja pipraga. Umbes poole küpsemise pealt lisa hakitud sibul, seejärel õunakuubikud. Kuumuta kergelt läbi. Sega sisse toorjuust/merevaik, õunamahl ja mesi ning küpsesta madalal kuumusel 5-10 minutit. Vajadusel lisa soola.
Puista peale sibulat ja serveeri keedetud riisiga. Kõrvale paku meelepärast salatit.

Allikas: veidi muudetud Naisteleht 05/2011

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar