reede, 25. november 2011
Tortiljakorvikesed kanaga
Kogus 24 tükki
Koostis:6 suurt nisutortiljat
Täidis: 400 g ribadeks lõigatud kanafileed
2 sl õli
1 sl Meira grillmaitseainet
1 sl Tai magusat tšillikastet
1-2 sibulat
3 spl majoneesi
jääsalatit
Valmistamine:Lõika tortiljad neljaks sektoriks, suru iga sektor muffinvormi põhja, nii et saad "korvikese"*. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 8-10 minutit, kuni tortiljad on servadest veidi kuldsed. Tõsta tortiljakorvikesed ettevaatlikult metallrestile jahtuma.
Valmista täidis. Pruunista kanafileeribad pannil õlis, maitsesta grillmaitseainega. Jahuta.
Haki sibulate valge osa, majoneesi, tšillikastme ja jahtunud kanatükkidega. (Soovi korral lisa ka veidi sidrunimahla).
Lõika jääsalat õhukesteks ribadeks, jaota need tortiljakorvidesse. Tõsta peale kana-majoneesisegu ning kaunista hakitud rohelise sibulaga.
* Tortiljade vormimise hõlbustamiseks võid neid esmalt 5-10 sekundit mikroahjus soojendada.
Retseptiidee on Soome ajakirjast Ruokamaailma
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar