laupäev, 18. veebruar 2012

Saiavorm


Lihtne ja väga maistev magustoit, mis maitseb ühtviisi hästi nii soojalt kui külmalt nii suurtele kui väikestele.

umbes pool saia

3 dl meelepärast moosi (mina kasutasin maasika-rabarberimoosi)
2 muna
2,5 dl piima

1 ,5tl  vaniljesuhkrut
1,5 spl suhkrut
kaneeli
võid


Määri vorm võiga ning laota vormi kihiti kuubikuteks lõigatud sai ja moos nii et pealmiseks kihiks jääks saiakuubikud. Klopi munad lahti, sega juurde piim ja vaniljesuhkur. Vala piima-muna segu saiatükkidele. Puista peale suhkrut  ja kaneeli ning laota peale võitükikesed.
Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit, kuni munapiim on hüübinud ja saiad pealt kenasti kuldseks küpsenud. 
Serveeri piimaga.


 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar