pühapäev, 2. november 2014

Soe kinoasalat broilerimaksaga

300 - 600gr broilerimaksa
piima (leotamiseks)
4 dl vett
2 dl kinoad
õli, võid praadimiseks
0,5 sibulat
1 sl palsamiäädikat
3 spl peeneks lõigatud värsket tilli
linaseemneid
soola
pipart


Puhasta maks üleliigsetest kelmetest ja pane vähemalt 30 minutiks piima sisse likku. Patsuta majapidamispaberiga kuivaks.

Lase potis vesi keema ja lisa kinoa, lisa soola ( 0,75 tl). Kinoa pese enne korralikult sõelal puhtaks. Lase 15 minutit madalal kuumusel podiseda.

Kuumuta pannil 2 spl õli ja 1 spl õli. Lõika sibula väiksemateks tükkideks ja lisa pannile. Lisa maksatükid pannile ja lisa soola ning pipart.

Lisa praetud kanamaks kinoale ja samuti palsamiäädikas ja till. Sega ning vajadusel maitsesta. Võib serveerida linaseemnete ja tükikese võiga.
Kõrvale sobib pakkumiseks ka kodujuust.

Allikas: Rannamõisa blogi. Linnuliha.ee



















Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar