reede, 25. november 2011

Tortiljakorvikesed kanaga


Kogus 24 tükki

Koostis:6 suurt nisutortiljat

Täidis: 400 g ribadeks lõigatud kanafileed
2 sl õli
1 sl Meira grillmaitseainet
1 sl Tai magusat tšillikastet
1-2 sibulat
3 spl majoneesi
jääsalatit

Valmistamine:Lõika tortiljad neljaks sektoriks, suru iga sektor muffinvormi põhja, nii et saad "korvikese"*. Küpseta 175-kraadises ahjus umbes 8-10 minutit, kuni tortiljad on servadest veidi kuldsed. Tõsta tortiljakorvikesed ettevaatlikult metallrestile jahtuma.
Valmista täidis. Pruunista kanafileeribad pannil õlis, maitsesta grillmaitseainega. Jahuta.
Haki sibulate valge osa, majoneesi, tšillikastme ja jahtunud kanatükkidega. (Soovi korral lisa ka veidi sidrunimahla).
Lõika jääsalat õhukesteks ribadeks, jaota need tortiljakorvidesse. Tõsta peale kana-majoneesisegu ning kaunista hakitud rohelise sibulaga.

* Tortiljade vormimise hõlbustamiseks võid neid esmalt 5-10 sekundit mikroahjus soojendada.

Retseptiidee on Soome ajakirjast Ruokamaailma

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar