neljapäev, 7. august 2014

Risoto kana ja suvikõrvitsaga



Kogus umbes neljale.

250 gr risotoriisi
300-500 gr kanafileed 
1 keskmine sibul
õli või võid praadimiseks
1 väiksemat sorti suvikõrvits
3 väiksemat porgandit
1-2 dl valget kuiva veini
50gr parmesani juustu
umbes 5 dl vett (võib olla ka puljongit)
soola ja pipart maitsetamiseks

Hakkida sibul ja praadida kuldseks. Lisada riis ja valge vein ning segada kuni vein on riisi imendunud.Vala juurde osa veest, hiljem vastavalt vajadusele lisada vett. Vajadusel maitsestada. Valmimise aeg umbes 20 minutit. Kui riis on pehme, võta tulelt maha ja lisa riivitud parmesan, sega.

Teisele pannile panin õliga praadima kanafilee. Lisasin juurde riivitud porgandi ja veidi hiljem kooritud ning tükeldatud suvikõrvitsa. Kui köögiviljad ja kana on valmis, siis lisada need riisile ja risoto ongi valmis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar